onsdag , 21 august 2019
Åbent brev fra dansk gymnasielærer: Hjælp til Afrin i Syrien

Åbent brev fra dansk gymnasielærer: Hjælp til Afrin i Syrien

Dansk gymnasielærer Heine Strømdahl har d.30.januar 2018 sendt et åbent brev til dansk ministre og folketingsmedlemmer  med overskriften “Hjælp til Afrin i Syrien, som er under vedvarende grusomt angreb fra den tyrkiske hær”. Med Heines samtykke har vi bragt Heines brev  på Nudem.dk

 

Hjælp til Afrin i Syrien, som er under vedvarende grusomt angreb fra den tyrkiske hær!

Kære ærede ministre og Folketingsmedlemmer.

Tak for deres indsats i det krævende parlamentariske arbejde.

 

Jeg finder fortsat udviklingen i Afrin og den vedvarende, ulovlige og grusomme tyrkiske krig mod området dybt bekymrende. Befolkningen, dets soldater og syriske IDP flygtninge lider under dette onde og ubegrundede angreb. Infrastrukturen ødelægges.

I Afrin angriber tyrkerne med tysk-fremstillede Leopard tanks, kamphelikoptere, avanceret artilleri, F-16 kampfly med avanceret udstyr og “smarte bomber”, droner m.m.

Se videoen her:

Også sammen med en mængde uhyggeligt onde skrigende jihadister (der skriger “Allah Akbar” og lover død over de “ateistiske” kurdere , som tyrkerne synes at have et meget nært forhold til.   Det havde Tyrkiet i et vist omfang også til IS og man har tilsyneladende også et ”ret godt” forhold til HTS, Al-Qaeda efterfølgerne. Mange vesterlændinge har måske svært ved at begribe det – men det er jo heller ikke just den slags man ser behandlet dybdegående i DR, TV2 eller andre medier. Eller hvad?

Kurderne har kun ret primitive våben i deres arsenal.

Tortur//mishandlingsvideoer (fra pålidelig kilde) er allerede dukket op – der ser man præsident Erdogans loyale jihadister mishandle tilfangetagne  kurdiske soldater. “Sickening” og afskyeligt. [iv]

Det var desværre forudsigeligt, at præsident Erdogan ville befale sine tjenere i det tyrkiske militær at angribe. (Advarede jeg ikke meget tydeligt om det flere gange i 2017? Eksempelvis her

Jeg opfordrer igen til at Statsministeren fordømmer denne ulovlige og grusomme krig, som allerede har kostet mellem 50-90 civile livet. (Ifølge mine seneste info, og så vidt jeg forstår)

Jeg opfordrer endvidere igen til at 

Udenrigsministeriet gør alt hvad der står i dets magt for at hjælpe civilbefolkningen i Afrin – husk på at Tyrkiet har opretholdt en grum blokade mod Afrin regionen i årevis. Det kan være medicinsk hjælp eller anden humanitær hjælp. Der åbnes en konto, som giver alle danskere mulighed for at donere et bidrag til statsgaranteret humanitær nødhjælp til Afrin.

Med venlig hilsen

Heine Strømdahl

Ungdomsskolelærer, VUC lærer, Københavns Kommune

2820   Gentofte”