Serdal Benli ny næstformand for SF

Dansk-kurder Serdal Benli er ny næstformand for SF.

På Facebook skriver han følgende:

”SF’s landsledelse har her til aften valgt mig som ny næstformand for SF.

Tusind tak for tilliden. Det er en kæmpe stor ære at tjene SF i min nye rolle og jeg går ydmygt til opgaven.

Jeg glæder mig til, sammen med vores mednæstformand Lise Müller, at fortsætte arbejdet med at udvikle SF som en stærk, moderne, mangfoldig og inddragende organisation. Det er en kæmpe ære for mig.

For mig er SF ikke bare et parti, hvor alt peger mod Christiansborg. Vi arbejder med forandring i kommunerne, regionerne, i lokalforeninger, aktionsgrupper og i partiforeningerne. Jeg vil gerne være med til at udvikle og styrke vores i forvejen stærke lokale fundament og udbrede vores politik.

Jeg vil bruge min erfaring fra lokalpolitik til at styrke SF’s lokalafdelinger i hele Danmark frem mod det kommende kommunal og regionsrådsvalgene, så vi kan få endnu flere dygtige SF’ere repræsenteret og dermed styrke fællesskabet, der hvor borgerne for alvor kan mærke konsekvenserne af de politiske beslutninger.

Jeg indtager min nye position fra dd. og glæder mig til samarbejdet med Jer allesammen.”