torsdag , 21 juni 2018

DF: Asylansøgere skal have udgangsforbud om natten

Ifølge Dansk Folkeparti skal asylansøgere ikke kunne gå frit i nattelivet, så de kan lave forbrydelser. De skal have udgangsforbud om natten. Ved kriminalitet skal de straks anholdes og hjemsendes.

Martin Henriksen påpeger, at Københavns Politi har anholdt flere asylansøgere, hvor de har lavet en række forbrydelser om natten. Derfor skal de have udgangsforbud om natten.

“Asylansøgere, der tages på fersk gerning eller modtager en dom, skal straks frihedsberøves. Det skal de forblive, indtil de kan sendes ud af Danmark,” siger han.

Socialdemokratiets retsordfører, Trine Bramsen, er enig med Dansk Folkeparti.

“Vi skal sørge for, at de ikke frit kan bevæge sig rundt om natten. Det er en meget stor overraskelse for mig, at der ikke for længst er strammet på vilkårene for unge asylansøgere. Det går simpelt hen ikke. De kan løbe ud midt om natten uden opsyn i asylcentret, hvor de befinder sig,” siger hun.

De Radikales udlændingeordfører, Sofie Carsten Nielsen, er uenig med Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet.

“Det er de kriminelle, der er de skyldige. Og det er de kriminelle, der skal straffes. Vi skal ikke spærre samtlige asylansøgere inde på baggrund af en kriminalitet, de ikke har begået,” siger hun.

Udmeldingen fra Dansk Folkeparti kommer, efter at seks unge marokkanske drenge i alderen 12 til 16 år overfaldt et par på 19 og 24 ved Christiansborg natten til lørdag. De seks er alle asylansøgere og er sigtet for røveriforsøg og grov vold.

Kilder: Fyens.dk & Netadvis.dk