lørdag , 20 juli 2019

Internationale frivillige deltager for at forsvare Afrin

De internationale frivillige fra YPG meddelte, at de ville deltage i mobiliseringen for at forsvare Afrin. De frivillige er ankommet til Afrin for at slutte sig til modstanden!

Frivillige fra hele verden, har været med i kampen mod ISIS i årevis, og sidst har de meddelt, at de ville reagere på opkaldet til at mobilisere af Afrin lokal administration.

De frivillige siger, at de ikke vil være tavse, mens Afrin bliver angrebet af den tyrkiske besættelsesherre. “Vi har kæmpet imod ISIS terroristerne i årevis. Ingen bør forvente, at vi bliver tavse.

Tusindvis af krigere meddelte, at de ville deltage i mobiliseringen af Afrin. De internationalistiske frivillige enheder, der for nylig ankom til Afrin Canton, sagde i en pressemeddelelse, at de ville deltage i modstanden mod Tyrkiet. “Verden har vendt det blinde øje til Afrin.

Ingen ved hvad der virkelig foregår her. Men vi er fast besluttede på at beskytte vores jord. Uanset om det er imod ISIS terroristerne eller Tyrkiets statsterrorisme”, sagde Tolhildan, fransk frivillig fighter.

En anden gruppe udenlandske krigere er gået til Afrin for at deltage i kampen mod den tyrkiske besættelsesherre og dens jihadister.