Kardeş Türküler live in Danmark

Lørdag, den 21. april 2018 besøger et af de helt store bands fra Tyrkiet. Bandet Kardeş Türküler synger på flere sprog og har en historie på 25 år.

Kardeş Türküler kan oversættes som (Broderskabs Sange) gæster Taastrup Teater og Musikhus lørdag den 21. April 2018 klokken 20.00.

Kardeş Türküler blev dannet i 1993 som et koncertprojekt ved Boğaziçi Universitet. Koncerten havde til formål at fortolke anatolske folkesange baseret på deres egen kulturelle struktur og på deres oprindelige sprog som tyrkisk, kurdisk, arabisk, aserbajdsjansk og armensk.

Projektet var baseret på ideen om at leve sammen i broderskab og tog stilling til den polarisering og spændinger, der var blevet skabt blandt forskellige folkefærd i et multikulturelt land. Senere begyndte Kardeş Türküler projektet at udvide sit repertoire og udføre sange fra mange andre kulturer.

Så kom og lyt til mesopotamiske toner. En kunstnerisk aften man ikke vil gå glip af! Koncerten bliver afholdt i Tåstrup Teater og Musikhus. Dørene åbner kl. 20.00 og programmet starter kl. 21.00.

Billetter kan bestilles på http://teaterogmusik.dk

Koncerten bliver arrangeret af Mesopotamia Culture.