Tyrkiet dræber civile og sender millioner på flugt i Rojava!

Pressemeddelelse fra FeyKurd:

“Vi kræver handling nu! Tyrkisk invasion i Rojava/Nordsyrien, som blev indledt onsdags har i skrivende stund kostet 11 civile livet og sendt mange civile på flugt. Hvis ikke verdenssamfundet griber straks ind, vil tyrkisk angreb i de fredelige kurdiske områder vil forårsage alvorlige konsekvenser ikke kun for civile i Rojava men for hele verden. Tyrkisk kampfly har bombet civile mål med mange dræbte og sårede. Lige nu falder bomberne over det kurdiske område i det nordlige Syrien, Rojava.

Kurdere har været Danmarks allierede i kampen mod Islamisk Stat

Men mens den danske regering ikke har ha􀀧 noget problem med at bruge de prodemokratiske kræfer som kanonføde i kampen mod IS. Men desværre vender man ryggen til kurdere, når de angribes af Erdogan. Skal Vesten og NATO virkelig være med og stilstiende acceptere at Erdogan fører jihad i Syrien? TAVSHEDEN over Erdogans krigsforbrydelser og totale foragt for menneskeheden og FNs sikkerhedsråds resolu􀀨on om våbenhvileer larmende. Vestens fordømmelser af disse tyrkiske forbrydelser har ikke haft nogen virkning. Der er derfor brug for konkrete handlinger. Lige nu befinder sig flere tusinde vestlige tropper i krigszonen. Vesten/FN skal sætte disse tropper ind mod de tyrkiske styrker for at tvinge dem til at standse kamphandlingerne. Der er akut brug for at de vestlige styrker genoptager samarbejdet med kurdiske styrker for at genoprette sikkerheden i regionen. Vi er uforstående over for, at Erdogan kan uden videre true et fredeligt område som Rojava for øjnene af verdenssamfundet uden konsekvenser for det tyrkiske regime.

Bryd tavsheden!

Vi finder det problematisk og bekymrende, at europæiske lande, heriblandt Danmark, forholder sig ikke akiv nok trods for utallige krænkelser af menneskere􀀵gheder, der begås af Erdogans styre.

Vi opfordrer derfor EU og den danske regering til at træde i karakter over for Erdogans regime.”