torsdag , 15 november 2018

YPG: “AKP-medier misinformerer konstant”

De kurdiske styrker i Rojava udtaler overfor nyhedsmediet ANF, at pro AKP-medier konstant misinformerer om situationen i Rojava. Hensigten med dette er blandt andet at sætte YPG og de resterende kurdiske styrker i dårligt lys.

Som alle nok ved, så har de kurdiske styrker YPG og YPJ været nogle af dem, som har været forkæmperne i kampene mod IS. De kurdiske styrker har i samarbejde med SDF-styrkerne opnået de bedste resultater på landjorden mod IS, så YPG undrer sig over, at Vesten ikke kritiserer AKP for at misinformere om disse heroiske menneskers kamp mod IS. Truslen fra IS er stadig gældende og derfor skal de kurdiske guerillastyrker YPG og YPJ støttes i kampen mod IS, lød udtalelsen fra YPG’s pressekontor.

YPG pressekontor skriver følgende: “SDF og de kurdiske styrker bliver støttet af det internationale samfund. Og derfor skal Vesten også kritisere Tyrkiet for deres usande informationer, da vi er deres allierede i kampen mod IS. Vi har ofret hundreder af guerillaer og krigere, samt befriet mere end 450.000 civile fra IS’ jerngreb.”

Kilde: Firatnews.com