Folk i Maxmur-flygtningelejren opfordrer til international handling mod den igangværende tyrkiske angreb

Folk i Maxmur-flygtningelejren opfordrer til international handling mod den igangværende tyrkiske angreb

Folkets Demokratiske Forsamling i Maxmur opfordrer det internationale samfund og den irakiske regering til at udføre deres ansvar efter den tyrkiske stat angreb lejren den 5. juni.

People’s Democratic Assembly of Martyr Rüstem Cudi (Maxmur) Refugee Camp har reageret på angrebene og truslerne mod lejren.

“Vi blev ikke flygtninge på grund af fattigdom og sult, vi blev flygtninge, fordi vi ikke accepterede undertrykkelsen og uretfærdigheden.”

Folkets forsamling appellerer til den irakiske regering og De Forenede Nationer og understreger, at de har været flygtninge i 28 år på grund af den tyrkiske stats benægtelses- og tilintetgørelse politik.

”Vi blev ikke flygtninge frivilligt, vi ville bo på vores eget land og bruger vores eget sprog ligesom alle andre mennesker i verden.”

“Den tyrkiske stat forsøger at gennemføre et folkedrab i Maxmur. AKP-MHP-regeringen i Tyrkiet er en fascistisk regering. Denne regering truer både stabiliteten i regionen og er fjendtlig over for kurderne ved at målrette mod et hvert sted, hvor kurderne bor.”

NYHEDER