Støt dit folk i de krigshærgede områder i ramadanen

I forbindelse med ramadan-måneden opfordrer Heyva Sora Kurdistan (Kurdisk halvmåne) herboende til at sende deres fitre og almisser til Kurdistan.

Efter det tyrkiske valg den 7. juni ændrede den tyrkiske regering sin politik over for kurderne, hvor man blandt andet belejrede en række kurdiske byer, nedlagde udgangsforbud og udførte militære operationer i byerne. Operationerne forårsagede en af de værste humanitære katastrofe i Kurdistans historie. Her blev mange civile dræbt, hus og bygninger blev jævnet med jorden, titusindvis af familier måtte forlade deres hjem. Nogle af disse familier bor nu i bl.a. teltbyer eller er på midlertidige ophold hos slægtninge og bekendte.

Heyva Sora Kurdistan fortæller til Nûdem, at de håber, at herboende vil være opmærksomme på de familier og hjælpe dem med at sende deres fitre og almisser til dem i ramadan-måneden.

“Vi som forening vil gøre alt for, at videreformidle jeres donationer til familierne i nød. Hvis der er nogle af jer der fortrækker, at give jeres donationer direkte til familierne, kan vi hjælpe jer med at få kontakt til en af de fordrevne familier”.

Man kan donere via bankoverførsel eller mobilepay.

Reg 1551 Konto 1841084

Mobilepay 25 59 94 32

by NU

Nudem.dk er en gennemslagskraftig dansk-kurdisk nyhedssite. Nudem drives af frivillige kræfter med en fast redaktionsgruppe.