Basak Demirtas: Demirtas’ heldbred forværres

Basak Demirtas: Demirtas’ heldbred forværres

Tidligere HDP-medformand Selahattin Demirtas kone Basak udtalte i den forgange weekenden, at Demirtas’ helbred var blevet påvirket i en negativ retning på grund af hans nuværende fængselsophold.

Basak Demirtas udtrykte, at hun indtil for en måned siden ikke var bekymret for hans helbred, men det havde ændret sig den sidste måneds tid. Demirtas’ kone kunne ud fra sine observationer se, at hendes mand ikke havde et optimalt helbred og opfordrede derfor til, at man handlede på dette. 

Der ønskes fra familiens side, at man får tilset Demirtas i en sådan grad, at hans helbred bliver stabiliseret som tildligere.

Basak Demirtas pointerede, at der desværre stadig var en del juridiske krænkelser i Tyrkiet mod de demokratiske kræfter og disse krænkelser sker også mod Demirtas.

Basak Demirtas siger følgende:

“Der er efterhånden intet retssystem tilbage i Tyrkiet og det skjuler man  ikke mere. Uretfærdigheder er efterhånden blevet dagligdag, men det forhindrer os ikke i at tro på demokratiet og skabelsen af et demokratisk system. Et system hvor der er plads til mangfoldighed og demokrati”.

NYHEDER