Amerikansk delegation besøger den kurdiske region i Syrien

Den amerikanske kommission for international religionsfrihed har besøgt den autonome administration, Kongreya Star og PYD.

Den amerikanske kommission bestod blandt andet af Nadine Menza, vicepræsident for den amerikanske kommission for international religionsfrihed.

Kemal Akif, som er talsmand for den autonome administration, fortalte, at den politiske udvikling i det nordlige Syrien og i hele Syrien blev evalueret.

“Vi informerede den amerikanske delegation om krænkelserne, som bliver begået af den tyrkiske stat og dens bander mod kurdere og andre folkeslag,” sagde han.

Efter mødet med den autonome administration blev delegationen hilst velkommen af ​​Kongreya Star, som er sammenslutning af kvindelige organisationer i det nordlige Syrien. Der blev talt om kvindernes situation i forhold til de politiske, militære og sociale felter.

“Formålet med delegationens besøg var at få information om Kongreya Stars aktiviteter, kvindernes situation i det nordlige Syrien,” sagde Kongra Stars talsmand Remziye Mihemed.

Foza Yusif, medlem af PYD’s medformandskabsråd, sagde, at de talte om krænkelserne af den tyrkiske stat og dens bander i de besatte regioner som Afrin og Serekaniye.

Den amerikanske delegation understregede, at det nordlige Syrien er den eneste region, hvor der er frihed for religion og kultur.

NYHEDER