Karayilan: “Tyrkiet sendte en delegation til Imrali for Afrin”

Karayilan: “Tyrkiet sendte en delegation til Imrali for Afrin”

I et interview med radiostationen Dengê Mezopotamya sagde Murat Karayilan, medlem af Kurdistan Communities Union (KCK), at den tyrkiske regering sendte en delegation til fange-øen Imrali for at forhandle med Öcalan for en ende på modstanden i Afrin.

Murat Karayilan har givet meget vigtige oplysninger om Abdullah Öcalans situation i sit interview med radiostationen Dengê Mezopotamya den 26. mart 2018.

Karayilan angav, at der blev udført en stor krig på fangeøen Imrali mod den kurdiske folkeleder Abdullah Öcalan, hvor han holdes i skærpet isolation af den tyrkiske stat.

Öcalan blev den 15. februar 1999 taget til fange og overladt til det tyrkiske regime i kraft af en international sammensværgelse.

Karayilan udtalte endvidere om den seneste udvikling på fangeøen Imrali.

”Vi har nye oplysninger om situationen på Imrali. Jeg ønsker ikke at gå ind i hver eneste detalje her og nu, vores bevægelse vil offentliggøre en officiel erklæring til vores folk og offentligheden på et senere tidspunkt.”

Derudover påpegede Karayilan igen i interviewet, at deres bevægelse vil offentliggøre en officiel omfattende forklaring om de informationer, som de besidder med nu. Ifølge Karayilan har den nye situation en afgørende betydning. Man kan tydeligt se, at den tyrkiske stat er fjendtlig over for det kurdiske folk. For at bryde det kurdiske folks modstand har de dannet alliancer med mange forskellige kræfter.

Til sidst siger Karayilan følgende i sit interview: “Både attitude og angreb fra den tyrkiske stat er ikke almindelige, tværtimod er angrebet meget grundigt og udvidet.

Indland NYHEDER Udland