“Vi er flygtninge, hvorfor dræber de os?”

“Vi er flygtninge, hvorfor dræber de os?”

Fatima Beta er mor til to børn, der blev såret i Tel Rifat-massakren.

 ”Jeg løb straks for at kigge efter dem, ligene var spredt overalt,” fortæller hun.

Den 2. december udførte den tyrkiske hær en massakre af flygtninge fra Afrin, der havde søgt ly i Til Rifat. 

Otte børn i alderen 3 til 15 år og to voksne blev dræbt, og mere end ti civile blev såret i Tyrkiets angreb på et boligområde. Ofrenes familier er rasende over det internationale samfunds tavshed.

Min brors ben blev revet af

Ilyas Hesûn, der selv blev såret i angrebet, fortæller: “Jeg sad sammen med min bror Edhem foran huset, da vi pludselig hørte en meget høj lyd. Jeg blev såret af en granat, mens min brors ben blev revet af.”

“Vi er flygtninge, hvorfor dræber de os?”

Fatima Betal, mor til to børn, der blev såret i angrebet, fortæller følgende: “Det var klokken to om eftermiddagen. Pludselig hørte jeg en høj lyd. Jeg løb straks for at se efter mine børn, ligene var spredt overalt. De har allerede drevet os ud af Afrin, men det tyrkiske militær fortsætter med at bombe os også her. Vi er civile, vi er flygtninge, hvorfor bomber de os? Hvorfor dræber de vores børn? Hvad ønsker den besættende tyrkiske stat fra kurderne? 

NYHEDER