Öcalan er en stor tænker og skal være fri

Öcalan er en stor tænker og skal være fri

Folk fra Kobane fordømmer isolationen mod den kurdiske leder Abdullah Öcalan på Imrali-øen. De understreger, at Öcalan er en stor tænker og har de bedste løsninger på problemerne i Mellemøsten.

Nyhedsbureauet Hawarnews har spurgt folk fra Kobane i forhold til, hvad de tænker om Abdullah Öcalan.

En af dem er Zulikha Ibrahim og siger følgende: “Den tyrkiske stat gør alt for at udslette det kurdiske folk og prøver på at ødelægge forholdet mellem Abdullah Öcalan og sit folk. Vi vil fortsætte med at følge Abdullah Öcalan.”

Den anden er Soliman Soliman og siger følgende: “Abdullah Öcalan er leder af et undertrykt folk. Den tyrkiske stats isolation mod Abdullah Öcalan er umoralsk. Hver fanger eller politiker har ret til at mødes med sin familie. Hvorfor gælder denne lov ikke for Öcalan?”

Den tredje er Amina Daban og siger følgende: “Enhver har ret til at se sin familie, men den kurdiske leder må ikke. Abdullah Öcalan er en stor tænker og har en model til løsning af alle problemerne i Mellemøsten.”

Den fjerde er Khalil Ahmed og siger følgende: “Vi opfordrer alle til at forene sig og stå imod den fascistiske tyrkiske stats politik. Abdullah Öcalans kamp er ikke kun for det kurdiske folk, men for hele menneskeheden, og vi kræver, at FN og menneskerettighedsorganisationer forbedrer hans helbred. ”

Den femte er Abeer al-Jassim og siger følgende: “På grund af Abdullah Öcalans tanker er kvinderne blevet frigjort. De gør en kæmpe indsats i fronten.”

Indland NYHEDER