Optagelser fra Sur: Vi kan ikke trække vejret på grund af angreb

Optagelser fra Sur: Vi kan ikke trække vejret på grund af angreb

Folk i byen Sur i det østlige Tyrkiet står over for en massakre ligesom i Cizre, hvor over 150 mennesker er indtil videre blevet dræbt af de tyrkiske sikkerhedsstyrker.

Nyhedsbureauet Firatnews har modtaget en optagelse fra et hus i Ameds Sur-distrikt, hvor en familie er fanget midt i intensiverede angreb fra de tyrkiske sikkerhedsstyrker.

Optagelserne viser 6 børn mellem 2 og 11. Bygninger i området er blevet ødelagt som følge af angreb fra de tyrkiske sikkerhedsstyrker.

En kvinde taler i videoen og siger blandt andet: ”Civile områder bliver bombet. Vi som lokale folk bliver krænket. Nogle af os er såret. Kadir blev ramt af en bombe, der faldt på vores hus i går. Han blev såret i armen og i hovedet. Vi har ikke kunnet trække vejret siden i går aftes. Vi er overraskede over at se, hvordan en stat gør indsats for at dræbe sit eget folk. Vi forstår ikke, hvorfor staten dræber civile.”

https://youtu.be/mBl_Ng3Ajlo

Kvinden gør opmærksom på deres kritiske situation, og hun fastslår, at der er hundredvis af andre familier, der befinder sig i den samme situation som dem.

Indland NYHEDER