PJAK takker også det danske Folketing

PJAK takker også det danske Folketing

“Den 12. november 2020, har det Danske Folketing vedtaget en udtalelse, der fordømmer Erdogans militære aggressioner i kurdisk-dominerede områder i Syrien uacceptabel. Det Kurdistan Free Life Party Danmark (PJAK) takker og hilser hermed denne beslutning.

Erdogans styrker og hans alliancer i ISIS har begået nye forbrydelser og slået uskyldige civile ihjel i de kurdisk-dominerede områder, finder vi derfor Folketingets udtalelse særdeles vigtig. Vi håber også på, at Folketinget vil vedtage en udtalelse over for Iran, der henretter politiske aktivister og begår forbrydelser mod menneskeheden.

Kurdistan Free Life Party Danmark (PJAK) håber på, den danske regering i samarbejde med andre EU-lande, vil indføre politiske og økonomiske sanktioner mod Erdogans regime og præstestyret PJAK Danmark værdsætter Folketingets prioritering af denne sag i tid, hvor verden kæmper imod i en global Covid-19 Pandemi.

PJAK i Danmark er yderst tilfredse med beslutning og står til rådighed for det danske Folketing og regering, såfremt dette måtte være nødvendigt i forhold til vores arbejde.

Med venlig hilsen

Repræsentation af Kurdistan Free Life Party (PJAK) i Danmark”

NYHEDER