Rusland og USA er fortsat tavse overfor Tyrkiets angreb mod kurderne

Rusland og USA er fortsat tavse overfor Tyrkiets angreb mod kurderne

Tyrkiet har øget angrebene mod det nordlige Syrien og Shengal. På trods af de civile bliver dræbt, så er det internationale samfund fortsat tavse.

Ehme, som er talsmand for den autonome administration i det nordlige Syrien, opfordrer folket til at gå sammen og stå sammen med den autonome administration i det nordlige Syrien/Rojava.

Han siger følgende:

“Indtil videre har de begået adskillige massakrer mod civile. Især massakrene i Afrin, Serekaniye og Gire Spi er velkendte. De skræmmer folket og tvinger dem til at forlade deres hjem og landområder. Vores folk bør være opmærksomme på dette. De skal stå sammen med den autonome administration,” sagde Lokman Ehme.

Den tyrkiske stat hævner sig over IS’ nederlag mod kurderne

Lokman Ehme siger endvidere, at den tyrkiske stat angriber de mennesker, der har kæmpet mod IS.

“Syriske Demokratiske Styrker (SDF) har elimineret IS, den tyrkiske stat kan ikke tåle dette nederlag. De udfører angreb rettet mod dem, der kæmper mod IS. En sådan tilgang kan let ses i angrebene mod Shengal.”

Rusland og USA bør opfylde deres ansvar

Lokman Ehme påpeger, at Rusland og USA er fortsat tavse overfor Tyrkiets angreb mod det nordlige Syrien og Shengal. De tænker kun på deres egne interesser.

“Hvis Rusland og USA ikke får standset angrebene fra Tyrkiet, vil folket protestere mod dem,” siger Ehme.

Kilde: Firatnews.com

NYHEDER