AKP/MHP-alliance repræsenterer ikke islam

AKP/MHP-alliance repræsenterer ikke islam

Formand for Civaka Islamiya Kurdistan (CIK), Ahmet Turhalli, udtaler sig om præsidentvalget, der igen skal afholdes i Tyrkiet.

Turhalli siger, at AKP præsenterer sit alliance med MHP for offentligheden, som om det var en islamisk alliance. De er bedrager, det er en uislamisk alliance.

Han siger:

“Den islamiske alliance er retfærdighedens alliance. Den islamiske alliance er en alliance mod undertrykkelse. Islamisk alliance er fred og lighed. Arbejder denne alliance for disse ting? Deres politik er racisme og undertrykkelse. Vores profet afviste racisme og undertrykkelse. De præsenterer sig selv som muslimer og partner med et racistisk, fascistisk parti som MHP, og siger, at er muslimer. Igen demonstrerer de en politisk list, der sigter mod at bedrage og manipulere det kurdiske samfund. Kurdere og muslimer skal ikke længere tro på dem. De er bedrager. Vores profet sagde: “Den, der bedrager os, er ikke en af ​​os”.

Turhalli siger endvidere, at det kurdiske folk bør gå til stemmeurnerne.

“De bombede vores grave. De ødelagde vores moskeer. De fortsætter med at bedrage os via religion. Nu er det tid, lad os opfylde vores ansvar,” siger han.

NYHEDER