DEM-parti i Europa takker alle internationale partier og venner for solidariteten under valget

DEM-parti i Europa takker alle internationale partier og venner for solidariteten under valget

DEM-partiets europæiske repræsentation sender deres dybeste taknemmelighed til alle venner, der deltog i valgobservationen fra forskellige Europæiske lande og partier på deres anmodning.

“På trods af vores bekymringer om valgsvindel og den kritiske situation, værdsætter og værdsætter vi jeres indsats for at vise solidaritet og støtte os i disse svære tider ved at rejse til den kurdiske region. Ved lokalvalget den 31. marts opnåede vores parti store succes under ekstremt vanskelige forhold.

Efter valget i 2019 beslaglagde AKP-styret alle de kommuner, som vi havde vundet med et overvældende flertal af stemmerne. Vores partis medborgmestre og kommunalbestyrelsesmedlemmer blev arresteret og erstattet af statsadministratorer. Mangel på international kritik fik disse antidemokratiske praksisser til at fortsætte. Alligevel, i mere end syv år, er mange af vores parlamentsmedlemmer, medborgmestre og rådmænd, inklusive vores tidligere medformænd for HDP, stadig holdt som gidsler i tyrkiske fængsler.”

NYHEDER TEMA: DEM parti og valget