Demirtas’ seneste melding fra hans celle

Demirtas’ seneste melding fra hans celle

Den fængslede tidligere HDP-medformand Selahattin Demirtas, som benytter sig af de sociale medier, udtrykker, at hans kritik af hans egen parti HDP er en positiv kritik som skal styrke sine parti kammerater.

Demirtas havde kritiseret, at hans partifæller skulle komme mere på banen. Og tilføjede nu hvor parlamentet og Erdogan regeringen er i gang med deres ændring af forfatningen og lovene, er HDP nødt til at vise, at oppositionen stadig har noget at sige, og at de skal benytte sig af deres demokratiske rettigheder som demonstrationer, så folket ikke mister håbet.

Demirtas skriver således på Twitter:

”Mine forslag og kritik til mine partifæller er for at styrke dem. Jeg er til tjeneste for mit parti og mit folk og det skal ingen tvivle på.”

”I mine personlige kommentarer skal alle mine venner bruge et omhyggeligt sprog. Styrkelse af HDP er en byrde for os alle. Intet formål uden for dette er legitimt og berettiget.”

”Ingen har beføjelse til at svække HDP. Vores parti vil genvinde dens styrke på kort tid og vil øge kampen igen.”

NYHEDER