Giv en hjælpende hånd til det krigsramte område

Giv en hjælpende hånd til det krigsramte område

“Lad os hjælpe og støtte Cizîr, Sûr, Silopî, Hezex, Nisêbîn, Dêrik og Kerboran, med den samme moral og entusiasme, som vi støttede Kobane og Sengal!” Sådan lyder ordene fra nødhjælpsorganisationen Heyva Sor a Kurdistanê (Kurdistans røde halvmåne).

Der er gået fire måneder med tyrkisk militærbesættelse af de nordkurdiske områder, hvor indbyggerne har fået afvist deres helt basale livsfornødenheder.

Ifølge HDP og menneskerettighedsorganisationers rapporter, som kommer fra regionen, er 400 civile, mest kvinder og børn blevet dræbt, imens hundredevis er såret og gjort hjemløse pga. den militære bombning.

Samtidigt er der ingen adgang i området på grund af udgangsforbuddet som er blevet påtvunget af de tyrkiske styrker. Heyva Sor a Kurdistanê ser det som en moralsk forpligtigelse at række hånden ud til dette område for at hjælpe disse mennesker i nød.

Indtil videre har Heyva Sor a Kurdistanê sendt 328.000 euro til det nødlidende område. Yderligere har Heyva Sor a Kurdistanê startet en kampagne i verden fra den 3. marts 2016 for at indsamle assistance til byerne i Cizîr, Sûr, Silopî, Nisêbîn, Dêrik og Kerboran.

Heyva Sor a Kurdistanê fortæller til Nûdem, at de opfordrer verden til at række en hjælpende hånd ud til indbyggerne i Cizîr, Sûr, Silopî, Hezex, Nisêbîn and Kerboran. Samtidig oplyser Heyva Sor a Kurdistanê til Nûdem, at man giver en hjælpende hånd via deres konto og Mobilepay:

Reg. No. 1551 Konto No: 1841084 Mobilepay: + 45 25 59 94 32

Indland NYHEDER Udland