KCDK-E: At stemme er et opråb om nej til AKP-MHP fascismen

KCDK-E: At stemme er et opråb om nej til AKP-MHP fascismen

KCDK-E, Den Demokratisk Europæiske Kurdiske Samfunds Kongres, udtrykker, at man stemmer nej til enestyre med Erdogan i spidsen.

KCDK-E udtaler i en officiel pressemeddelelse, at det er alle folk i Anatolien og Mesopotamiens ansvar, at man bakker op om et nej.

“Målet med valget er at få indført et styre, hvor man kan indføre love og regler, der gør, at man gennemfører sin totalitære politik. En politik hvor man vil sørge for at alle anderledes tænkende såsom eksempelvis socialister, etniske minoriteter, religiøse mindretal og demokrater ikke kan have nogen indflydelse på landets politiske udvikling. Der hvor vi er nået til er det blevet en æressag at kæmpe mod Erdogans diktatur, da den udvikling kun er til skade for alle folkene. Ligesom ved valget den 7. juni vil vi sejre og kæmpe for det sidste mod et nej, da det er vores pligt at kæmpe mod de undertrykkende kræfter. Vi siger igen og igen at stemme nej er at sige nej til fascismen og et eneherre styre, og vores mål er, at nej-stemmerne styrkes. Vi skal med alle vores demokratiske midler sørge for at bekæmpe disse udemokratiske kræfter, hvis magt ikke gavner mangfoldigheden”.

KCDK-E opfordrer til, at der stadig arbejdes intensivt, og at man går fra dør til dør for at nå alle stemmer, samt sørge for at overbevise folk om, at de skal stemme nej, koste hvad det skal.

“Hvis der er behov for at folk skal køres til valgstederne, så er det der skal til, da målet kun er, at der stemmes nej. Vi skal overbevise folket om, at de skal stemme og fortælle om nødvendigheden af det, så i fællesskab skal opgaven løses. Hvis ikke vi handler og arbejder struktureret og målrettet, så er det som at bidrage til det fortsatte AKP-MHP fascistiske styre.”

Kilde: Firatnews.com

Indland NYHEDER