Mange dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris

Mange dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris

For kort tid siden stormede politiet teatret Bataclan, hvor 100 mennesker er blevet dræbt ifølge det franske medie AFP.

Ud over de 100 dræbte ved koncertsalen meldes mindst tre andre ifølge AFP’s politikilder dræbt i forbindelse med eksplosioner nær Stade de France, hvor Frankrig og Tyskland spillede venskabskamp under overværelse af blandt andre præsidenten. Præsident François Hollande og indenrigsminister Bernard Cazeneuve var til stede under kampen, men blev ifølge flere medier eskorteret væk fra stadion med kurs mod Indenrigsministeriet.

Paris er erklæret i undtagelsestilstand

Den franske præsident François Hollande har erklæret undtagelsestilstand i Frankrig efter en serie af terrorangreb, der fandt sted fredag nat. Alle grænser er blevet lukket. Det er uvist hvor længe undtagelsestilstanden vil vare. På sociale medier hylder IS angrebet. En lang række museer er lukket i dag efter terrorangrebene i dag.

Bevæbnet politi foran den franske ambassade i København

Ifølge Nûdems oplysninger står danske betjente med automatvåben foran den franske ambassade i København.

Politiet følger situationen i Frankrig tæt og har valgt at styrke sikkerheden foran den franske ambassade i København. Det sker kort efter, at terrorangrebene har fundet flere steder i Paris.

Angrebene på Paris kommer ti måneder efter angrebet på satirebladet Charlie Hebdo, hvor 12 blev skudt og dræbt, mens fem blev dræbt i og omkring Paris i de efterfølgende dage.

Indland NYHEDER