Organisationer hjælper folk i Sengal og Rojava

Organisationer hjælper folk i Sengal og Rojava

Den kurdiske nødhjælpsorganisation Heyva Sor a Kurdistan og foreningen Kurdistans Muslimske Samfund har igen i år hjulpet folk i Sengal og Rojava under den seneste Eid. Foreningerne uddelte kød under Eid-fejringen og sørgede for at så mange som muligt kunne få noget. Folket i Kobane, Heseke, Gire Sipi, Tel Temir, Sengal og generelt i Rojava var meget taknemmelige for hjælpen og beæret over hjælpen.

Den hjælp de i år fik indsamlet i Europa gik blandt til disse mennesker i nød og derfor vil de fortsætte med det så længe, der er behov for hjælpen. Heyva Sor a Kurdistan og Kurdistans Muslimske Samfund uddelte kød til en værdi på over 360.000 euro til hele området. Foreningerne uddelte kødet ved at aflevere det personligt til familierne, så de var sikre på at så mange som muligt fik noget. Der blev ikke gjort forskel på folkene ved uddelingen, så ingen blev overset uanset om man havde en anden etnisk baggrund end kurdisk.

Ezidiske repræsentanter i Sengal sagde ligeledes, at det ikke var første gang, at Heyva Sor a Kurdistan havde hjulpet dem. Bl.a. havde Heyva Sor a Kurdistan stået til rådighed, da de ezidiske folk blev angrebet i Sengal af ISIS og de havde været med til at beskytte dem.

Heyva Sor a Kurdistan vil fortsætte sit arbejde i Rojava og Sengal, samt andre områder, hvor der er behov for at hjælpe.

Hvis du vil donere for at være med til at redde liv og hjælpe menneskene i nærområderne:

Konto No: Reg. No. 1551- 1841084
Mobilepay: + 45 25 59 94 32

Støtteforeningen Mesopotamians Sol

Indland NYHEDER Udland