DEM-parti: Vi fordømmer Israels angreb  i Rafah!

DEM-parti: Vi fordømmer Israels angreb i Rafah!

Udtalelse fra DEM-partiets hovedbestyrelse i forbindelse med Israels angreb i Rafah.

“Netanyahu-regeringens massakrer mod det palæstinensiske folk kender ingen grænser. Som DEM-partiet fordømmer vi på det kraftigste angrebet udført af den israelske hær i Rafah, hjemsted for fordrevne palæstinensere.

Den Internationale Domstol den 24. maj beordrede Israel til øjeblikkeligt at standse sine angreb på Rafah. Udførelsen af ​​en sådan massakre i Rafah, på trods af denne dom, afslører imidlertid omfanget af hensynsløshed, som Netanyahu-regeringen har nået.

Enhver stat, der undlader at reagere på disse angreb er medskyldig i Netanyahu-regeringens forbrydelser. Den manglende evne til at stoppe den israelske hær, som begår massakrer foran verden, skyldes grundlæggende disse staters tavshed.

Dette er vores opfordring til alle verdens folk: Som folk kan vi stoppe denne massakre. Alle burde lægge demokratisk pres på deres egne regeringer for at stoppe Israel.

Som DEM-partiet opfordrer vi også den tyrkiske regering til at være oprigtig i deres politik mod Israel, de skal blandt andet afbryde alle deres militære aftaler.

Med bevidstheden om det ansvar, som vores kamphistorie har givet os, bekræfter vi igen vores støtte til det undertrykte palæstinensiske folk. Længe leve det palæstinensiske folks kamp!”

NYHEDER TEMA: DEM parti og valget