HIRÇ Û XWEZGÎNÎ – Kurdisk Teater i Danmark

HIRÇ Û XWEZGÎNÎ – Kurdisk Teater i Danmark

Ungt Initiativ inviterer til en spændende og kulturrig aften, når den kurdiske teatergruppe Teatra Si endnu en gang gæster København for at spille deres fortolkning af den russiske forfatter Anton Tjekhovs fortællinger HIRÇ Û XWEZGÎNÎ (“Bjørnen og Et Frieri”). Forestillingen finder sted på fredag den 23.10 kl. 19:00 på Kulturhuset Indre By.

Billeterne kan bestilles ved at sende en besked til intiativtagerne via begivenhedens Facebooks side 


Igennem deres teaterstykke drager Teatra Si humoristiske paralleller mellem den russiske middelklasse i Tjekhovs tid med nutidens kurdiske mellemklasse. Stykket vil komme ind på emner som: dagligdagens vilkår, ægteskab, mandlighed og kønsforhold.

Teatra Si blev grundlagt i 2012 og har til formål at udvikle kurdisk scenekunst ved at oversætte teaterstykker fra andre sprog og spille dem. Stykket er på kurdisk, men vi har ladet os fortælle, at tilskuere uden kendskab til sproget også har haft stor glæde af stykket!

Aftenens program:
kl. 19:00 Live musik ved Fuat Talay & Cahit Ece
kl. 19:30 Teatra Si på scenen
kl. 20:50 Yildiz Gültekin (Kewé)
kl. 21:10 Farvel og tak.

Gå ikke glip af en enestående mulighed for at opleve en forestilling på kurdisk.

Billetterne kan købes ved døren eller forudbestilles via privat besked her på Facebook. Prisen er 100,- for voksne og der er gratis adgang for børn under 13 år.

KURDISK KULTUR NYHEDER