I går mistede vi en god kammerat alt for tidligt

Af Teis Volstrup

En god kammerat, der altid var glad.

En god kammerat, man altid kunne snakke med.

En god kammerat, der kæmpede en brag kamp i min EP-valgkamp, og det skylder jeg ham stadig stor tak for.

Servet ville bringe mere mangfoldighed ind i politik. Han lavede en særlig indsats i min valgkamp for at flere indvandrere skulle stemme til valget. Også selvom han ikke selv havde fået statsborgerskab endnu og derfor ikke selv havde mulighed for at sætte sit kryds.

Et nobelt arbejde som Servet Benli var dybt engageret i og som han tidligere også havde lavet til kommunalvalget.

Som person kom han godt ud af det med alle, og han var typen som sørgede for at alle følte sig velkommen og hjemme – især de nye i SFU.

Verden har mistet en mand, der kun kunne blive til noget stort. En mand med hjertet på det rigtige sted og med et engagement i sagen for kurderne og for at flere indvandrere skulle engagere sig i demokratiet.

Servet har givet mig inspiration for resten af mit liv.

Servet gik bort alt for tidligt, i en alder af blot 23 år.

Hvil i fred Servet. Mine tanker går til din familie.

DEBAT NYHEDER