Facebook lukker vores side

Facebook lukker vores side

Kære læsere

Nudem har eksisteret siden 2011. Vi er en fri og kritisk medieorganisation, som nuancerer det danske mediebillede med nyheder fra indland og udland.

Vores nyhedsside berør adskillige emner med fokus på det kurdiske spørgsmål. Vi byder på emner som menneskerettigheder, økologi, kultur, kvindekampen, portræt og m.m.

Nudem har været fra starten en voksende succes. Det er lykkes os med rigtige mange ting. Det er vi rigtig stolte af. Vi har flere hundredvis af læsere om ugen. Det er ikke kun danske læsere, men læsere fra hele verden, der følger vores side. Flere medier indhenter deres informationer fra os. Det gælder både de danske og udenlandske medier.

Desværre er der også andre, der ønsker Nudem lukket. I den tid vores side har eksisteret har vi været udsat for hacking. Det har vi oplevet flere gange. Vi har måttet bruge alle kræfterne på at få siden tilbage.

I lang tid har vi ikke kunnet annoncere vores artikler på vores Facebook-side. Årsagen er, at Facebook ikke giver os adgang til at annoncere vores artikler. Og hvad dette skyldes, ved vi intet noget om. Vi har derfor forsøgt at komme i kontakt med dem. Vi har skrevet til dem, men de har aldrig vendt tilbage. Senere finder vi ud af, at Facebook har slettet vores side. Det betyder, at vi ikke længere kan annoncere vores artikler på vores Facebook-side.

Nudem fortsætter

Og selvom vores Facebook-side er blevet slettet, vil vi fortsat bestræbe os på at nå ud til vores læsere. Det vil vi gøre rigtig meget for. Vi vil blandt andet annoncere vores artikler på diverse grupper på Facebook.

Facebooks handling er ikke til at forstå og er helt uacceptabelt. Vi fordømmer deres handling. Kurdiske medier oplever i forvejen forfølgelse i Tyrkiet, Iran, Irak og Syrien. Og dette må ikke ske i Vesten.

Mvh.

Nudem-redaktionen

KURDISK KULTUR NYHEDER