KCK: Vi vil besejre AKP fascisme overalt

KCK: Vi vil besejre AKP fascisme overalt

KCK (Kurdistans Fællesskabers Union) har udsendt en skriftlig erklæring i forbindelse med fem-dages møde, hvor KCK embedsmænd evaluerede den politiske og militære situation i Tyrkiet, i Kurdistan og i Mellemøsten. KCK opfordrer det kurdiske folk og de demokratiske kræfter til at forbedre modstanden mod AKP-regeringen.

I en skriftlig erklæring skriver KCK således: ”Guerillaer vil lancere et historisk initiativ til at besejre det fascistiske regime i Tyrkiet, og at den tyrkiske stat har lanceret total krig mod det kurdiske folk efter Erdogan afviste Dolmabahçe-aftalen. Samtidig kritiserer KCK isolering af den kurdiske leder Abdullah Öcalan i Imrali-øen, hvor han ikke kan komme i kontakt med sine advokater og familiemedlemmer.

Opfordrer AKP-vælgere og landsbyvagter

KCK opfordrer AKP-vælgere til at distancere sig fra AKP-regeringen og slutte sig til de demokratiske kræfter i landet. KCK opfordrer også landsbyens vagter til at gøre indsigelse mod AKP-regerings politik, og at alle grupper bør modstå AKP’s planer, da de vil udrydde kurderne fra området og erstatte dem med syriske flygtninge.

Vi vil aktivt støtte alawier

KCK erklærer, at AKP ikke blot udfører folkemord mod det kurdiske folk, men også medlemmer af alawier ved at tvinge alawier til at forlade deres jord og erstatte dem med flygtninge fra Syrien. KCK erklærer, at de aktivt støtter alawier og opfordrer alle til at vise solidaritet med alewierne i Tyrkiet. I den forbindelse opfordrer KCK det kurdiske folk og de demokratiske kræfter til at øge deres samarbejde og styrke modstanden mod AKP-regeringen.

Kilde: Firatnews.com

Indland NYHEDER